Vælg en side

Wheep, jeg har været bortrejst i over en uge nu og er endelig kommet hjem! Det har været en oplevelse jeg slet ikke kan finde ord for, både for hvor fantastisk og hård den har været. Jeg havde min bedsteven Niko ved min side, da vi rejste imod Argentina og havde en hel gruppe skønne mennesker ved min side på hjemrejsen. Nu er sløret jo løftet op for at vi har optaget et nyt TV program, så den vil jeg ikke løbe fra – Men hvad programmet er tier jeg stille med, hehe… Men jeg kan sige det snart er på TV og jeg glæder mig! Jeg vil dele en masse billeder fra Argentina turen snart + en masse blogging! Jeg var uheldig at blive syg dernede, så jeg lå helt død på hotellet hver aften imens de andre unge fik festet og hygget sig. Forkølet, kvalme, stikken i hjertet og hovedpine kunne jeg godt have undværet.. Æv! Men jeg klarede mig alligevel igennem de lange optagelser og havde det ellers så sjovt! Vi havde den bedste produktion og mennesker om os, som passede på os og gav os den bedste oplevelse, man slet ikke kunne have fået uden det her program! Jeg vil ihvertfald forevigt huske tilbage på dette med et smil… Napsede lige nogle billeder fra BT’s artikel. Skål for et TV program, jeg tror vil have alle til at falde ned af sofaerne af grin!!!

fie laursen fie laursen