Vælg en side

I blandt de fine sko, tasker og kvindelige tanker føler jeg for at smide jer et lille takke indlæg. Idag slog det mig ind hvor heldig jeg er at have så fantastiske mennesker som følger med i mit liv, støtter mig og lytter til mig. De sidste mange år har mit liv været noget af en rutsjebane og der vil altid være mange som ikke kan lide mig, som føler for at udstille og svine mig til, hvilket kan være hårdt til tider men der husker jeg altid mig selv på at fokusere på alle de søde kommentarer jeg får. Jeg elsker jer alle så højt og sætter så stor pris på jeres støtte! At vokse op på internettet har været noget af en rejse for mig og selvfølgelig noget der har givet folk muligheden for at danne en mening om mig på fjollede ting jeg har gjort  og sagt også – Jeg ved inderst inde at de fleste teenagere har gjort og sagt de samme ting som jeg har, men jeg er altid blevet dømt fordi mit liv var åbent for offentligtheden og det jeg egentligt prøver at sige med dette indlæg, er…
TAK! Tak til jer der altid har støttet mig ♡ Kys jeres Fie

fie laursen

omggg