Vælg en side

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

Hey min søde .. Idag har jeg haft en dejlig dag! Jeg har været ude og kigge på et stort kontor i Hellerup som bliver til et fælles kontor med min kæreste, vores ven Oscar og hans Onkel. Der skal arbejdes på en masse blog ting, men også en ny forretning jeg er ved at komme ind i hvor jeg skal sælge hudprodukter og så bliver det nok også et sted hvor jeg vil optage Youtube videoer! Alt er slet ikke gjort i stand endnu, så det bliver en lang proces. Det kan være jeg ender med at dele den med jer? Who knows … Sender massere kys til min kæreste for at komme op med denne idé og har gjort den muligt så hurtigt! Han er så pisse sej og en stor inspiration for mig, når det kommer til arbejde. Det er dejligt at have fundet sig en lille iværksætter sjæl som også støtter mig .. Vi spiste frokost og holdte et lille fejrende møde omkring det hele og bagefter tog Benjamin og jeg en tur ned til Hellerup strand og gik en tur ved vandet. Så tjekkede vi ind på D’angleterre, lagde vores ting og så grinte de i receptionen og sagde vi havde været her 14 gange på 2 måneder .. haha! Hvad fanden ? jeg husker slet ikke det er så mange gange … Nåh, vi gik så ned på Strøget hvor Benjamin sagde han ville forkæle mig og jeg måtte vælge for 3000.- kr i MAC butikken! For jeg har nemlig snakket om jeg vil begynde og lave Makeup videoer på min Youtube kanal .. Det endte med 6000.- kr i MAC.. TAK SKAT!!!! Senere tog vi en taxa ud til TV2 News, hvor jeg deltog i et Interview omkring Reality. Her er lidt billeder! xo

IMG_3329 IMG_3333

Når man venter på sin taxa, får det koldt og hopper ind i random bygning for at få varmen ..

IMG_3415

Noget sødt ved vi fik dette værelse er faktisk at på dette værelse sov jeg med Benjamin første aften vi mødtes. Det var aftenen hvor jeg blev dårlig til festen og han bookede dette værelse til mig, hentede mig hele tiden vand og passede på mig .. mega sødt!

IMG_3416 IMG_3425 IMG_3433 IMG_3444 IMG_3464

Jeps – endelig efter mange timers søgning. Vi faldt også over dette lækre kontor, som du kan se et billede af længere oppe i mit indlæg! Jeg har taget billede af det, så nogle af jer læsere, der selv har lidt iværksætter i jer, måske kan bruge det til noget.

Det kan kræve rigtig meget research for at finde det helt rigtige kontor. Der findes mange gode ejendomme til erhverv, men igen er det vigtigt at pris og kvalitet hænger sammen.

Prisen skal naturligvis matche med omsætningen, således at vi har en stor udgift på vores ejendomme, hvis omsætningen ikke matcher.

Det kan nemlig være rigtig svært at finde gode ejendomme til erhverv, til eksempelvis kontorbrug.

Jeg vil foreslå at du som iværksætter booker en masse møder, og laver god research omkring de forskellige kontorer, som du evt. kunne være interesseret i. Der finde mange forskellige kontorer, men igen er der mange forskellige faktorer som spiller ind.

Hvis man er iværksætter og arbejder online, og al kommunikation foregår fra internettet via Facebook og E-mail korrespondance – Så er det måske lidt mindre vigtigt hvor lokalet ligger og om det er designet. Det vigtigste her er blot at have en god internetforbindelse. Udover en god internetforbindelse, vil jeg også anbefale at man har en god telefonforbindelse. Der findes mange forskellige teleselskaber, så det er muligt at få lavet nogle lukrative aftaler. Det gælder blot om at kontakte dem og fortælle hvilke behov man har – Så burde de komme med et fornuftigt tilbud til dig. Du kan jo have en del ansatte, og så skal man jo også have en stærk forbindelse – Og naturligvis en god pris.

Hvis du derimod har en iværksætter virksomhed, med mange besøgende kunder – Så skal man jo tænke på at give kunderne en god service, når de ankommer til ens virksomhed.

Her tænker vi på designet af ens kontorlokaler. Det skal jo helst byde kunderne velkomne, så de føler sig hjemme fra kontoret, så snart de kommer ind af døren.

Udover et godt design, skal man også sikre at ens medarbejdere har et stort smil på læben samt et godt humør. Ydermere vil vi foreslå at man fx tilbyder ens kunder en kop kaffe, te eller kop kakao. Dette kan fx ske ved at man opstiller en maskine. En anden mulighed vil være at man har et lille køkken med en tilhørende køkken dame, som kan sørge for kaffe, te og kakao.

Udover lidt drikkelse, vil det også være en rigtig god ide at tilbyde et stykke kage. Det vigtigste i dette tilfælde er at kunden føler sig velkommen i virksomheden samt lokalerne. Et fysisk møde er bare noget helt andet end når man har kommunikation online. Når man kommunikerer online, er det jo ikke engang sikkert man kan se hinanden, så det er klart at der er en stor forskel.

Tænker I det samme som mig? Jeg tænker altid at når man endelig har fået en kunde i hus, så gælder det om at give en så god service som overhovedet muligt, så kunden forbliver hos os i mange år.