Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Så er vi sprunget ind i et nyt år – Nemlig 2016 og jeg håber i er kommet godt ind i det! Et af mine fashion goals i år er at blive ejer af en masse Hermes armbånd. Mit største #HermesGoal er pastelfarverne. Specielt det lyserøde..! Ahhh, sooo pretty..!! Jeg har fundet nogle direkte links til de fine armbånd, hvis nogle af jer går og drømmer om dem også.. De koster mellem 3000-4000.-

BLUE  (HER) ♡ PINK  (HER) ♡ MINT BLUE (HER)  ♡  BABY PINK (HER) ♡ YELLOW (HER) ♡   WHITE (HER) ♡ PURPLE (HER) ♡  BROWN (HER) ♡ BEIGE (HER) ♡  ORANGE (HER) ♡

HERMES BRACELETS FIE LAURSEN

 

 

Ekstra tip! Er du til Designer mærker, så er Mytheresa.com stedet du skal smide dig løs! De har nemlig alt fra Valentino, Balenciaga, Stella McCartney, Tom Ford.. Og meget mere! Lige nu er mit drømmefund fra Mytheresa denne smukke Valentino taske, lige HER!SPONS1