Vælg en side

 Ny serie på bloggen, B Blogger .. 🙂

fie laursen benjamin vestergaard

 Jeg faldte for hende så snart jeg så hende, men i starten turde jeg slet ikke lade mig selv tænke at det blev til noget seriøst da, jeg var utrolig bange for at blive udnyttet for de penge jeg nu engang har – har prøvet og prøver det stadig tit at folk egentlig bare snakker med mig fordi jeg har de penge som jeg har.

Fie overbeviste mig dog, det tog hende lidt tid men hun gav godt nok ikke op! I den første månedstid vi kendte hinanden og kyssede lidt med hinanden, betalte hun for alt selv, og, kan tydeligt huske da det var min fødselsdag – har aldrig fået så mange gaver og, det var helt surrealistisk at denne person som jeg egentlig havde dømt lidt til at starte med, viste sig at være den person der egentlig ville mig det bedste, og bare var misforstået.

På min fødselsdag, havde hun bestilt et hotel værelse på Skt. Petri, fået room service til at sprede rosen-blade ud på sengen (tror lidt hun gjorde rose tingen for hende selv, for at være helt ærlig – HAHA!) men hun havde ihvertfald bestilt værelset, spredt rosenblade ud, lagt gaver frem som havde tal på dem efter hvilken orden de skulle åbnes i, en kage hvor der stod “TILLYKKE med de 21” og 2 kæmpe balloner, en ballon var et 2 tal og den anden var et 1 tal (jeg fyldte 21). Gaverne var lidt tøj, en flot pung, men også meget betænksomme gaver som f.eks – en kop med mit YouTube logo på, en musemåtte med min Minecraft figur (lidt nørd er man vel) – og bare ja, gaver som viste hun virkelig kendte mig.

Nok om det, jeg er ikke bleg for at indrømme at jeg havde mine tanker omkring Fie før jeg lærte hende at kende, men jeg lod hende vise mig, hvem hun egentlig var, og lod hverken mine “venner” eller “bekendte” fortælle mig hvem hun var. Fie skulle vise mig det, og det gjorde hun. Jeg får tit spørgsmålet om jeg ikke synes hun har været sammen med mange, og om jeg ikke synes det er mærkeligt så hurtigt hun “er kommet videre” og der er mit svar kort, og kontant: hvis 80% af pigerne på Fie’s alder, havde alle deres mislykkede forhold overalt på nettet, i blade, osv, havde det set 100% værre ud, end det gør med Fie. Prøv selv at tænk; Hvis dine mislykkede flirts, kærester, kys, og jeg ved ikke hvad, kom i avisen hver gang, ville det så ikke se lidt mere ekstremt ud, end det egentlig er?

Jeg er utrolig stolt af at Fie er min kæreste, hun er selvstændig, en fantastisk person (mega lækker, hehe) og så er hun også utrolig loyal. Hun sætter altid mine behov før sine egne og så er hun den mest loyale og elskværdige pige jeg har mødt. Jeg håber jeg en dag bliver manden hun gifter sig med og får børn med, for hun er fuld af kærlighed, omsorg og loyalitet. Hun er god med børn og alle mennesker hun møder og så er hun fyldt med CLASS! Den mest classy pige jeg har kaldt MIN PIGE.

Jeg håber det svare på nogen af jeres tanker og husk nu; Om man så hedder Fie Laursen, Justin Bieber eller Gertrud fra tanken, så er vi alle stort set meget ens. Og det er utrolig let at føle at, personen på skærmen, eller i avisen, ikke føler som vi føler, men det gør de. Det kan jeg skrive under på.

Tak fordi i læste med! Kunne i tænke jer at B Blogger fortsætter? så i kan følge med i vores liv fra min vinkel af. Hvad synes i? Ville blogge vores dage sammen, blogge om at være selvstændig og iværksætter osv – Lad mig høre hvad i synes!

– B