Vælg en side

Idag har været en dejlig Lørdag tilbragt med min menneskelige lykkepille, mit livskærlighed – nemlig B! Vi havde ingen planer men han overraskede mig da lige med om vi ikke skulle ud på en lille café date og gå tur i skoven .. B arbejder om aftenen da han jo laver Youtube videoer til sine 1 million følgere som er fra hele verdenen men mest af alt har Amerikansk tidzone og så skal han tit filme med en der hedder Ssundee som også er kendt Youtuber fra USA, så derfor er det om aftenen han tit suser væk. Det tror jeg mange piger ville hade men jeg elsker faktisk at vi har hele dagen sammen og så får jeg lige mine “girly-timer” om aftenen, hvor jeg kan tage et langt bad, tage ansigtmaske på og blogge imens jeg er cuddled up i begge dyner med lidt Pretty Little Liars sat på! Kunne i tænke jer bloggen blev mere personlig, som lige nu? 🙂

fie laursenwoop2cafe vivaldi nachosbenjamin vestergaardIMG_0283fie laursen kæreste benjamin