Vælg en side

Hey sødlinger! Måske nogle allerede ved det, men så laver jeg livestreams engang imellem og det er faktisk aldrig noget jeg har delt på bloggen, men blot hurtigt min Instagram når jeg har gjort det. Der plejer at være mellem 300-400 der ser med på samme tid og en samling på 4000 mennesker i alt som har været med i chatrummet og det er vildt hyggeligt! Jeg laver mine livestreams på noget der hedder YOUNOW og streamer for det meste om aftenen, men jeg vil begynde at streame fra min iPhone et par gange om ugen hvor jeg går rundt i min hverdag, så i kan følge lidt med! Imorgen aften klokken 21.00 går jeg LIVE, så hvis i vil se med så er linket: www.younow.com/FieCecilia 

Glæder mig til at snakke med jer + besvare alle jeres spørgsmål! Husk også at i kan følge min livestream ved at oprette en bruger og så kan i også smide donationer, men det er selvfølgelig helt op til jer (Det gør bare at jeg kan livestreame mere..!). Kys Fie

fie laursen younow live chat