Vælg en side

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

Idag har jeg været ude og køre i ferrari, netop fordi min gode ven Nicholas Sivert har købt sig en lækker en af slagsen. Har snart kendt ham i mange år, da vi er fra samme by og begge altid haft lidt ekstra krudt i r*ven når det kommer til det vilde liv, hehe .. Nu hvor han havde købt sin bil skulle jeg da lige ud og prøve den af! Hold da k*ft, hvor er den sindssyg .. Faktisk stod vi selv og overvejede at købe en ferrari, men så valgte vi en Range Rover da den er mest praktisk mht. til kommende barn + flytning .. Vi er lidt skøre, men vi tænker faktisk at købe en ferrari som en ekstra bil og hvis det sker, så bliver det i næste uge! Nu må vi se .. hehe! kys

fie laursen fie laursen fie laursen

At optage et lån kan være svært. Jeg har dog fundet et site, der deler ud af deres viden på området.