Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Ciao smukke piger – Wheep, den var ny! Heh, føler mig helt international .. Alright, det er blevet efterspurgt ekstremt meget at jeg laver en Konfirmations Guide igen i år og jah, rent faktisk bare en masse konfirmations blogging! Det vil jeg selvfølgelig gerne og derfor valgte jeg at starte ud med et budget-venligt konfirmations kjole indlæg, da jeg tænker at det ikke er alle der lige har lyst til at smide flere tusinde kr efter en kjole der skal bruges i én dag, så derfor har jeg fundet en masse fine kjoler til under 300.- kr. Hvis jeg skulle konfirmeres om igen så ville jeg klart hoppe i nr 2 eller 3. Faktisk minder nr 3 ret meget om en Ariana Grande kjolen (flere billeder hvis i klikker ind på linket.!).  For ikke at spamme med kæmpe collager, så får i bare et link lige HER til over 100 hvide kjoler til budget venlige priser! Hvad kunne i ellers tænke jer at se, i denne konfi-blogging? :*


1. HER ♡ 2. HER 
♡ 3. HER ♡ 4. HER ♡ 5. HER ♡ 6. HER

 

Untitled #62

 

 

Endnu flere kjoler!

affiliate