Vælg en side

Heheeee, iaften var jeg på min aller første dobbelt date! Og så var det sgu med min bror og hans lady (og selvfølgelig min Benjamin ogsååå…). Vi svømmede først på hotellet i et par timer, slappede af og så tog vi på MASH og spiste en masse lækre starters + bøffer. Salamien elsker jeg virkeligt og så muslingerne .. Mhmm! Faktisk elsker jeg starters mere end jeg elsker bøffer .. haha! Men vi havde en skøn aften med dobbelt date. Btw, sorry for den ringe blogging! Jeg stresser lidt med at få @salebyfie op igen, så jeg kan få solgt ud af mit tøj og så er min kæreste lige flyttet ind hos mig + vi har haft IKEA travlt med det nye kontor… Oooog så har jeg optaget 5 videoer til Youtube de seneste par dage, så alt har været lidt stressfuldt. Men jeg er back on the blog! Og har sgu savnet jer 😉 Kys og kram jeres Fie

IMG_3524 IMG_3530 IMG_3538