Vælg en side

OH MY GOOOOD, hvor er jeg oppe og køre lige nu!!! B og jeg skal nemlig på vores første rejse sammen og vi sætter destinationen imod Grækenland! Vi har begge en drøm om at rejse verdenen rundt sammen og faktisk glæder vi os endnu mere nu til at fuldføre den drøm, fordi det betyder vi kan vise vores kommende barn verdenen sammen. Jeg har altid haft muligheden fra at rejse fra land til land pga. mit arbejde er at blogge, så der er rejser jo bare ekstra fedt for bloggen! Men B arbejder jo som Youtuber, så han skal optage flere timer om dagen, da han har over 1 million følgere, som ser med og videoerne skal op til tiden HVER DAG! Han er sgu’ ret sej, må jeg sige … Men det er jo sådan at vi så ikke har muligheden for bare at rejse med mindre han laver 10 videoer inden, bare for at få 3-4 dage fri og det er jo ekstremt hårdt at lave på en dag. Er skide stolt af ham og helt glad i låget over han vil arbejde ekstra hårdt for at få lavet videoerne færdige, så vi kan smutte et par dage til Grækenland. Jeg glæder mig! Vi smutter inden længe 🙂

Fie laursen Fie laursen Fie laursen