Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Idag har jeg kørt et lidt mere cool look end jeg plejer! På det seneste har jeg gået i meget sødt, classy-looking outfits, men jeg følte for at have lidt mere edge idag, hehe ..! Jeg napsede faktisk min brors Jofama Bomber Jacket og så sagde min kæreste at jeg så lidt bossy ud, hehe .. Idag har jeg været ude og hente et par ting forskellige steder, vasket vores nye Range Rover, været oppe og besøge morfar på kirkegården med familien og så har jeg arbejdet løs på både blog + youtube. Har desværre intet link til Jofama jakken men HER har i et stort udvalg af Jofama jakker og HER har i et udvalg af Bomber jackets. Men hey, den jakke jeg fandt nedstående ligner faktisk på en prik! Støvlerne er blevet min yndlings, netop fordi jeg seriøst kan gå flere kilometer i dem uden at mærke noget .. Utroligt at de til kun 649.- kr er SÅ gode, whoaa!
Louboutin feeling but budget loving 😉

JAKKE: JOFAMA FASHION (LIGNENDE HER) ♡ SWEATER: ASOS (LIGNENDE HER) ♡ KJOLE: NELLY (LIGNENDE HER) ♡ TASKE: CHANEL (HER) ♡ STØVLER: NELLY (HER)

fie laursen fie laursen fie laursena2

//