Vælg en side

Idag har jeg været på farten med B, vi havde nemlig en del vi skulle ud og hente og købe. For en uge siden bestilte jeg nogle billeder af os i byen foto butik, så dem måtte jeg lige nå ned at hente, så jeg kan få sat dem i rammer, hehe … Tænker faktisk at lave en billede-bog til os, vores kommende år og minder sammen, ligesom mine forældre har lavet sammen. En ting er jo at have billederne online, men føler det ville være mere personligt og rart at have i en billede-bog. Nåh men dagen blev egentligt på et handle en masse ind, vi skulle også lige i Silvan og købe en masse ting til kontoret + bilen og så skulle den søde tand da også lige have en bland selv slik pose, hehe ! Efter der blev handlet ind, gik vi en kort tur i skoven og nu er B kørt imod kontoret, hvor han skal lave 2 dages arbejde, fordi han skal med mig til min scanning på hospitalet imorgen. Dejlig kæreste jeg har!!! Ham holder jeg sgu fast i .. 🙂

IMG_0745 fie laursen IMG_0763 IMG_0757IMG_0877