Vælg en side

Aaaaarrgh, lidt sent jeg melder ud på bloggen og måske har i allerede set vores nye bil på Instagram (@fielaursenofficial). Anyways! Benjamin og jeg har fået “familie bil” som vi kalder det, haha .. Og nej nej, der er ikke en baby på vej, men det er der inden for et par år! Vi kalder det bare familie bilen fordi vi endeligt har massere af plads og vi kæmpede med den lille plads i den gamle Mercedes og jahh, så er der plads til en lille bæbs eller flere på bagsædet på et tidspunkt! Vi har haft utallige IKEA ture nu da vi handler ind til lejlighed og så er den lækker at køre ud på kontoret med. Den er desværre utrolig dyr i drift, hvilket er det eneste dårlige ved den, men så må vi bare blive ved med at work hard play hard .. hehe! Hvad synes i om den nye bil? 🙂 Vi havde også kig på nogle pæne biler fra http://www.carperformance.dk/, men det må blive næste gang!

fie laursen fie laursen

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21