Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Dejligste piger – Lavede lige en fejl med en rabatkode dato i et tidligere indlæg, den skulle dog stadig virke, jeg skrev vidst bare forkert. Anyways! Jeg har skaffet jer en rabatkode: Få 150 kroner rabat med koden WHITENING. Gælder t.o.m. 31. marts 2016. Swissclinic kender i måske til da mange kendte (også bloggere) bruger deres produkter. Jeg kan anbefale deres tandblegning, som jeg engang brugte – Der kostede det 800.- kr, men lige nu koster det 595.- kr og så har i jo rabatkoden på 150.- kr, så lige nu ville være et godt tidspunkt at få det bestilt hjem, imens tilbudet er der. De har også et slankemiddel som jeg kan anbefale – Swiss Diet er udviklet til at passe til både mænd og kvinder i alle aldre, som vil forbrænde fedt. Uanset om du vil se resultater på maven, balderne, lårene, eller om du ganske enkelt bare vil have mere energi til træningen eller mindske sukkertrangen. De har en masse fine produkter som i kan tjekke ud HER. Er der andre shops i ønsker rabatkoder til? Kys for nu, Fie

rabat

OMG3