Vælg en side

Hey sweeties. Jeg har tilbragt de seneste par dage på D’angleterre, hvilket har været lidt specielt fordi det hotel jo var en ting jeg havde sammen med B, da vi jo mødtes der og altid tog derhen sammen. Der har været en del på Instagram som har haft travlt med at skrive jeg er dobbeltmoralsk, fordi jeg jo har udtalt jeg ikke drikker (da jeg ikke har drukket siden nytår, udover lidt vin med B en aften), oh well … Det irriterede mig lidt! Jeg har aldrig sagt at jeg aldrig ville drikke igen og det er små irriterende at man skal forsvare sig selv, at folk går sådan i kødet på en. Ja, jeg har smidt mine Paradiso-gener på hylden og går ikke i byen hver weekend, jah faktisk går jeg slet ikke i byen. Igår var min første fest længe, mine første drinks længe og det var så fandens sjovt! Vi svømmede fulde i D’angles pool, fjollede og havde det så sjovt.

FIELAURSEN1 fielaursen2

Når drengene photobomber, haha ..!

fielaursen3
fielaursen4

Shop looket!

OMG3