Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Noget af det der har hjulpet mig mest i min kærestesorg er træning! Jeg har siden vores splid trænet morgen og aften, det holder mig igang, jeg føler mig frisk og i et højere humør. Jeg spiser også kun sundt og holder nallerne fra alt sukker. Nå, dette indlæg skulle faktisk ikke handle for meget om min træning, men nærmere en Guide til Trænings tøj, da mange af jer har efterspurgt det efter mine seneste Instagram billeder. Det er så vigtigt for mig jeg er bekvem i mit træningstøj, for så får jeg en bedre træning. Et lækkert til er at fitnesspigen.dk lige nu har 20% rabat på full price varer og/eller 10% rabat på nedsatte varer med koden 1020. Gælder t.o.m. 17. marts 2016. LIGE HER. Shop løs, inden det er for sent!

fie laursen træning
Mit yndlings sted at shoppe træningstøj er Nelly.dk, da de har en lækker kategori der hedder Sport med en masse moderne og nyt træningstøj. I kan shoppe Adidas By Stella Mccartney lige HER. Jeg er pjask forelsket i denne swimsuit og denne her swimsuit.

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER

Untitled #80

 

Shop mere træningstøj her!

OMG3