Vælg en side

Sponsoreret af Smashbox – Indeholder reklame links

Som lovet endnu mere beauty-blogging på vej! Et af mine yndlings makeup mærker er Smashbox og efterhånden har jeg et helt lager af deres makeup. De har netop lige lancheret deres hjemmeside www.smashbox.dk, så vi kan shoppe en masse lækre produkter hjem! Yay! Idag modtog jeg en PHOTO FINISH LASH PRIMER og en X-RATED MASCARA, som jeg også har benyttet mig af på disse billeder. Nu vi er igang med at snakke Smashbox kan jeg ligeså godt fortælle jer at jeg bruger deres Step-By-Step Contour Kit til mine kindben og til highlighting – og det er det eneste contour kit jeg bruger og så koster den kun 355.- kr. De har ALT i beauty afdelingen, makeup, børster… Everything! Besøg dem lige HER. Massere kys og møs, jeres Fie

fie laursen smashbox fie laursen smashbox fie laursen smashbox fie laursen smashbox fie laursen smashbox

Sponsoreret af Smashbox