Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hej smukke piger. Jeg har besluttet at jeg vil begynde at give jer en masse forskellige makeup looks, da jeg altid har elsket beauty og slet ikke føler der er nok af det på bloggen. Der vil løbende komme en masse makeup videoer, tips og blog indlæg: Her har i det første!

MAC er klart mit yndlings brand, derefter kommer LORD & BERRY og så kommer Chanel. Nedstående produkter kan i se i collagen. Eyeliner er “nyt for mig” og ikke noget jeg egentligt plejer at bevæge mig ud i, da jeg altid har synes det var lidt svært, men endelig er jeg ved at komme ind i en god eyeliner rytme, så nu får den fuldskrue og jeg bruger altid flydende eyelinere. Jeg har givet det et lag foundation, countour, eyeliner, mascara, pudder og en lyserød flirtende læbestift! Looket var nemt og tog 25 min.

makeup fie laursen

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8.HER 

Untitled #78

 

Shop makeup!