Vælg en side

Som jeg fortalte jer den anden dag så havde B og jeg bestilt vores første kæreste-rejse og turen gik til Spanien, hvor vi lige nu bor i et lækkert hus med pool og udsigt udover Nerja i Frigiliana. Vi er her desværre kun få dage pga. vi har en masse arbejde. Nogengange kan det godt være lidt hårdt at være iværksætter, da der jo ingen fridage er. Vi havde bestilt RyanAir da det lige var det første vi fandt og så må jeg lige fortælle jer, der tænker at rejse med dem at vi bestilte business upgrade og sæder på første række, så regnede vi med det ville være noget specielt, men ærlig talt så var det PRÆCIST samme steder og behandling som de 4000.- kr billigere biletter. Vi kunne ligeså godt have bestilt normale billetter og sparet de penge… Øv øv, men jeg tænkte at tippe jer med det så i ikke gør det samme med forhåbningen om noget andet. Ellers havde vi en god flyvetur herned, hvor jeg fik sovet lidt i flyet og så har vi tilbragt dagen med gåture, kyssere, kærlighed og god mad. Spanien blogging er snart klar!

fie laursen

fie laursen

fie laursen

Shop vores looks!

OMG3