Vælg en side

B og jeg stak spontant af igår aftes, fordi vi begge var helt stressede i kroppen over alt vi har dealet med pt, både personligt og arbejdsmæssigt. Vi har levet vores liv så planlagt at det blev helt anspændt til sidst, så da vi sad ude på kontoret sent om aftenen blev vi enige om vi trængte til noget spontant, så vi kørte til D’angleterre, bestilte et værelse, drak en flaske vin – for første gang i flere måneder og FUCK, hvor var det altså godt med en god hvid vin igen, hehe … Vi dansede fulde rundt, fjollede og tog det sjoveste boblebad nogensinde… Vi drak vin, møssede, hørte god musik og grinte så maven gjorde helt ondt. Vi vågnede ved 10 tiden, hvor vi tog til dagens møder som bestod af møde i banken + TV-møde, hehe … Dejligt med en spontan gateaway!

b1 fie laursen dangleterre