Vælg en side

Hvad fanden… Jeg tjekkede lige min Instagram og så havde den sgu’ rundet 150.000 følgere. Pretty coooool. Kan huske da Instagram lige var kommet ud og jeg havde 200 følgere, kaldte mig myfiih og postede billeder af rugbrødsmadder og selfies med lilla hår. Started from the buttom now we hereeee, haha! Mine venner driller mig med min Insta-OCD, som de så fint kalder det. Hah, jeg er nemlig en af de irriterende typer der nægter at ligge forskellige billeder op, hvis ikke lyset passer til mit filter jeg altid bruger. En af de typer der kan få det fysisk dårligt inden i, hvis folks Instagrams har forskellige filtre og ser klodset ud… Og så kan jeg  få det helt vildt dårligt hvis en instagram tekst ikke passer ordentligt ind, altså hvis der er en lang linje med ord og der så er et ord som står alene og tumlre rundt under de andre. Giver det mening? Alt skal stå lige og perfektionistisk ellers krumlre det helt inden i min krop. Er der andre end mig der har det sådan? Nåh, men tak skønne mennesker fordi i følger mig. 150.000 er pisse fedt!

FIELAURSENOFFICIAL