Vælg en side

 

Sponsoreret – Indeholder reklame links photo DSC_2261_zpsv8usscwh.jpg

Hey piger, idag skal vi snakke lidt om USA og hvordan i kan få muligheden for at rejse derhen GRATIS (fly betalt, bo i et lækkert hus OG tjene penge!!!). I, som mine læsere følger jo med i mine LA-eventyr og har ofte spurgt mig om jeg kan komme med et godt råd til hvordan i kan rejse til USA uden at bruge penge OG tjene penge… Og her har jeg svaret! Jeg har mange veninder som er Au Pair i USA, hvor de arbejder for familier. Det de laver er at gøre lidt rent, passe børnene og lave mad engang imellem, men man kan sige det er forskelligt hvilke pligter man får af de forskellige, MEN en ting er sikkert: Du må max arbejde 45 timer om ugen og ikke mere end 10 timer daligt, du har ret til 1.5 fridag om ugen og en hel weekend om måneden og i løbet af året har du 2 ugers betalt ferie (2 uger hvor du ikke arbejder. OG, så har du muligheden for at studere ved siden af! Jep, ret vildt – Som au pair kan du frit vælge mellem fag på et lokalt college eller universitet, og din værtsfamilie betaler op til $500 USD i løbet af året til dækning af dette. Du tjener 195 dollars om ugen, hvilket svare sig til 1300.- kr. + du får mad og bor hos din værtsfamilie. Mine veninder har fået deres Aur Pair jobs igennem Cultural Care som i kan læse meget mere om LIGE HER.

Programmet starter på fire dage på training school på Long Island, New York – så der får man også et eventyr til! Hvis ikke jeg selv havde gang i en masse hjemme i Danmark ville jeg klart smukke til udlandet og være Au Pair. Det er en god mulighed for piger der føler sig låst fast i Danmark, føler de vil noget andet end det de laver nu og har brug for en ticket away! Her får man en dejlig familie at omgåes med, arbejde for og ja – en helt ny start! Du har endda muligheden for at forlænge dit ophold med 6, 9 eller 12 måneder og kan dermed tjene $10,000+ mere. Der er virkelig ingen bedre måde at kombinere arbejde med børn, studier og rejse på – at være en Cultural Care Au Pair, er en oplevelse for livet og jeg håber mit indlæg kunne inspirere nogle af jer, der render rundt med en USA-drøm i mavsen!

I kan læse meget mere på www.culturalcare.dk

a1