Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Noget jeg bliver spurgt meget om på den seneste tid er omkring mine sommer planer – Hvad skal jeg lave denne sommer? det ved jeg ikke helt endnu, mine tanker flyver lidt frem og tilbage .. Noget i mig overvejer at flyve til LA eller rundt i andre lande, som jeg før har snakket om! Men igen så er der en følelse i min krop der siger at det skal være Dansk sommer i år. Selvom jeg kun lige har rejst i 3 uger, så var det 2 lande og der opstod hurtigt et stort savn til min familie. Et familie medlem har lige været indlagt (og klare sig) men det fik mig til at tænke jeg ønsker at nyde hvert sekund med min familie .. Når jeg rejser og vokser op, så glemmer jeg helt at min familie også bliver ældre og jeg ikke får set dem nok. Jeg savner mine bedsteforældre rigtig meget, fra begge sider og jeg føler slet ikke at jeg får set dem nok! Og så savner jeg at have hele familien samlet til hygge. Vi er en MEGET tæt familie, snakker om alt og har det så godt .. Jeg tænker at denne sommer bliver jeg nok hjemme i Danmark, holder grill aftener, tager på stranden og spiser is med familien (+ fester selvfølgelig med vennerne!). Kunne også godt overveje en familie tur til Bornholm! Hvad er jeres sommer planer? Ud og rejse?


fie laursen

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER

Untitled #104

 

OMG3