Vælg en side

Hej skønne piger. Jeg har vildt ringe net herovre, da vi bor 2 steder – Både en lejlighed i indre by og et hus i en by 40 minutter fra Milano. Vi har ikke internet i lejligheden i byen, da min ven aldrig er i den lejlighed og den egentligt bare er til rådighed efter byen. Vi flytter muligvis permanent ind i huset i Allesandrio imorgen, da blogger pigen her skal arbejde og det er træls ikke at kunne have internet. Jeg har en masse billeder at dele med jer, men vi starter lige ud med min første dag i Milano hvor jeg var til møde i min vens firma om et kommende samarbejde. Lageret var enormt og jeg har aldrig set så meget tøj i mit liv, som i kan se på nedstående billeder. Iaften skal vi til middag med min Italienske familie, som jeg glæder mig så meget til at se! Vi blogges ved 😉 Kys for nu, Fie
IMG_4417 IMG_4423 fie laursen IMG_4441 fie laursen IMG_4456 IMG_4467 IMG_4472 fie laursen fie laursen fie laursen