Vælg en side

Juhuuu, basser – Jeg har den skønneste “nyhed” eller hvad man nu kan kalde det. Jeg ved mange af mine læsere har været bekymrede for mig oven på mit break up og det har jeg også selv været, men nu vælter det ind med gode ting i mit liv og jeg kan ikke være andet end lykkelig. Det er så utroligt at man kan gå fra at se sort på livet og slet ikke have lyst til at leve til pludseligt at se frem til så mange ting. Lige nu er jeg i London og her er jeg til på Fredag, hvor jeg rigtig skulle flyve hjem til Danmark men det er nu ændret – Jeg flyver til Milano og jeg tager min veninde Gina med mig! Min gode ven jeg mødte i LA er italiener og har både en lejlighed i indre by og et hus lidt ude for Milano, så vi kommer nok til at bo begge steder, det kommer an på hvad vi laver. Vi ved ikke hvor længe vi bliver og det er egentligt også det jeg elsker ved det hele, netop at vi lever i nuet og ikke planlægger. Jeg havde en eks kæreste som altid klagede over min planlægning og sagde at jeg var typen der planlagde at planlægge en plan, hvilket egentligt irriterede mig fordi han har ret. Jeg er den største kontrol freak som elsker at sidde med mine notes-bøger og kalender, samt have en masse unødvendige noter og sådan har jeg altid følt en form for styr på mit liv .. Men nu kan jeg mærke der skal gives lidt slip på det, at jeg skal leve mere og bare sige “fuck it, jeg tager til Milano på ubestemt tid!”. Fuck, jeg glæder mig!!

FIE LAURSEN