Vælg en side

Hey igen smukkeste piger. Mange har efterspurgt et par billeder af huset i Italien, da vi postede lidt på snapchat igår og folk blev lidt nysgerrige. Som sagt, så bor vi lige nu i en lejlighed i indre by, men da der ikke er wifi og vi faktisk hellere vil tilbringe de sidste dage i rolige omgivelser, så flytter vi muligvis ud i huset imorgen. Vi var kort derude igår inden vi tog ud og spise og videre i byen, det var så hyggeligt og et meget charmerende hjem. Må sgu’ indrømme jeg er stolt af min ven for hans succes som 24 årige! Det var et meget romantisk og italiensk hjem, bestemt en stil jeg selv vil indrette mit hjem efter, når jeg engang flytter i mit eget hus. I skal nok få en lille tour af det smukke 4 etagers smukke hjem. Kys for nu, Fie


FIE LAURsen
FIE LAURsen FIE LAURsen FIE LAURsen

sponsoreret-indlaeg

Det er ikke bare fordi, at man kan få sig et stort hus uden af at tænke på ansvarlighederne. Det er selvfølgelig virkelig fedt at have et stort hus, da man har en helt anden ro end hvis man havde en lejlighed i stedet for. En lejlighed er også langt mindre arbejde, men langt de fleste vil hellere have sit eget hus. Et hus er heller ikke helt billigt og er noget langt mere permanent, så det er vigtigt, at man passer rigtig godt på det. Man skal derfor huske at pleje og vedligeholde det, så det hele tiden ser indbydende og pænt ud.

En af de bedste måder at gøre det på, det er især ved at holde taget pænt og rent. Det er selvfølgelig en god idé, hvis man holder mos og andet skidt væk, men hvis farven begynder at falme, så skal man have gang i en omgang tagmaling. Det er med til at give et helt nyt udseende til taget og kan give helt nyt liv. Hvis man husker at vedligeholde sit tag og giver den et lag maling, når der ellers er brug for det, så er man i hvert fald godt sikret i lang tid. Så har man sig et stort lækkert hus, hvor taget altid ser pænt ud.