Vælg en side

Igår aftes var så hyggelig og jeg tænkte at fortælle jer om det, da jeg endelig brød lidt ud af min skal som jeg har haft oven på mit break up. Igen, nej jeg ønsker ikke en mand i mit liv igen men jeg brød sgu’ lidt ud af min skal og det er jeg glad for. En af mine gode venner fra Israel var sjovt nok også i London for et par business møder og derfor besluttede vi os for at mødes til champagne på Caviar House, så Gina tog med og det samme gjorde hans ven. Man kan vel kalde det en dobbelt date? Det var rigtig hyggeligt og der blev flirtet lidt fra alles sider, men mere tog der ikke sted. Det vildeste der skete var et kind kys og lidt finger fletning, ha ha – Jeg lyder som en skolepige igen, men selv det var dejligt. Bare at mærke lidt kærlighed og omsorg igen fra en mand var dejligt. Det er forskelligt hvordan man vælger at komme videre, jeg kravlede under dynen i 2 ugers tid og så besluttede jeg mig at bestille en fly billet, drage ud i verdenen, kaste lidt alkohol i blodet og hygge mig med mine veninder.. Og hey, nu kom jeg sgu’ på min første date. Han rejser kloden rundt med sit firma, som han har stor succes med og nu flyver jeg til Milano og en del andre lande med min veninde, så derfor understreger jeg lige det var for at prøve det af, netop at date igen og vi ikke skal fortsætte. Han er en rigtig flot mørkhåret mand på 26 år og så er han virkeligt en gentleman, som forstår ens grænser hvilket gjorde aftenen rigtig dejlig.

fie laursen