Vælg en side

Noget af det mest efterspurgte spørgsmål er altid imod mine rejse planer – Hvad er det næste stop i mit liv?! Jeg er tilbage til at være den frie pige jeg var for et par måneder tilbage og tilbage til at tage en dag af gangen og hoppe på et fly når jeg har lyst. I mit tidligere forhold forelskede jeg mig i trygheden, men savnede også mit “jetsetter liv” som pressen beskriver det. Jeg vælger at tro på at alting sker af en årsag og selvom vores forhold har taget hårdt på mine følelser, så kan jeg også mærke at jeg er så fandens ung og der er så meget jeg slet ikke har nået endnu. Jeg er kun 19, selvfølgelig skal jeg ikke stå og skifte bleer og miste mine unge år. Jeg forelskede mig i tanken i det at jeg forelskede mig for første gang og derfor tog alting en hurtig drejning, til noget smukt men også forhastet. Nå ja, men for fanden.. Lidt mere om mine rejser planer!

fie laursen

Jeg har tilbragt 2 fantastiske uger i London, den første uge sammen med Harvard, hvor vi drak lækre drinks, fjollede rundt og havde det så hyggeligt. Han var sgu’ så sød og vi havde lidt et sødt bror/søster forhold, hvor vi slog hinanden med puder og jagtede hinanden i lejligheden over de mest fjollede ting. Den sidste uge var tilbragt sammen med mine gode veninder fra Danmark, igen har vi fjollet lidt rundt, drukket fine drinks og spist alt fra 5 stjernet middag til alt for mange Whoppers kl. lort om natten. Nå men, what’s next? Iaften sætter vi os ind i flyveren imod Milano, hvor vi skal bo hos min gode ven som jeg faktisk mødte i LA, da han ejer et succesfuldt firma med det lækre tøj! Vi skal være der i en uges tid og bagefter skal jeg tage stilling til hvor jeg vil hen. Det er vigtigt for mig lige at stoppe mig selv op snart, tage en dyb indånding og få snakket med min psykolog, da det som sagt har taget hårdt på mig og jeg ikke kan finde ud af om det er sundt for mig at “play it cool”, bare rejse rundt og ignorer mine kærester sorger. Jeg har en del rejse muligheder, når jeg føler for det og indtil videre er disse mine destinationer: Madrid, Los Angeles, Dubai, New York, Paris, London og igen Italien når jeg har lyst. Jeg har været så heldig at opbygge et netværk over hele verdenen på mine tidligere rejser og lige nu bliver jeg bare bombarderet med søde beskeder om venner som ønsker jeg flyver ned til dem og bor lidt, da de har hørt om mit break up. Jeg føler mig så velsignet og heldig at have så skønne mennesker i mit liv og det er bestemt aldrig noget jeg vil tage forgivet.