Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hi cuties! Ens outfits kan blive lidt kedelige i længden når man rejser, netop fordi man ikke har plads til så meget når man rejser men heldigvis lander vi i Milano iaften efter 2 lækre uger i London og der skal jeg altså have shoppet en del! Min gode ven ejer et tøjfirma, så jeg skal blogge lidt af hans tøj muligvis, så der vil snart komme en ny inspiration til bloggen. Vi rejser først iaften, men dette er mit dagens outfit – Hvem ved, måske når jeg at skifte til noget mere behageligt rejse tøj! Et lille tip er at min lyserøde jakke normalt koster 799.- kr men nu er sat til 559.- kr på 30% rabat! Så til alle jer der har været pjask forelskede i den skal skynde jer ind og bestille den, nu hvor tilbuddet er oppe.

JAKKE: NELLY (HER), JEANS: ASOS (HER), TRØJE: PRIMARK (LIGNENDE HER), TASKE: BALENCIAGA (HER), STØVLER: ASOS (HER)


fie laursen
fie laursen fie laursen  fie laursen

Shop the look!

//

Er du typen som bare skal købe alting billigere end alle de andre, og stadig få de samme varer, så kan du godt få armene op nu. På denne side har de samlet alle tilbud og rabatter, som du kun kan drømme om. Om det er tøj briller tv-programmer eller andet, så er der mange penge at hente her.

Hvorfor betale fuld pris for noget som kun koster det halve, når du handler her. Det har sine fordele, at surfe lidt rundt på nettet en gang imellem. Pludselig falder man over rigtig gode tilbud på ting, som ikke bare er fis, men noget som man alligevel skal bruge, og så gør det slet ikke noget, at betale mindre for det.

Hvis du ikke lige har prøvet denne side, så er mange forskellige tilbud og rabatter samlet på et sted, for at gøre det endnu lettere for folk som dig, der kun handler sikkert og billigt. Og så er der fri fragt.