Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hey bloggen! Jeg har fået ekstremt mange spørgsmål omkring mit hår, da det jo har været helt ødelagt af hårfarvning, men nu er det langt, tykt og blødt .. Frisøren klippede mit ødelagte hår af og så bestilte jeg en masse produkter hjem fra www.arganolieshop.dk og dem har jeg brugt siden da, selvfølgelig over flere bestillinger. Jeg er kæmpe fan af deres Argan Oil Shampoo, som faktisk lige nu er på tilbud til 2 shampoo for 277.- kr, normalt koster de 370.- kr. Et lille sidespring; Jeg har også været storbruger af denne Sweet Skin Cream som kan anvendes på hele kroppen og den kan benyttes som fugtgivende hårmaske. Det der nok har reddet mig hår helt har været nedstående hårolie som hedder Moroccan Argan Oil, i har sikkert hørt om det før. Håber i kunne bruge dette lille tip om hår til noget! kys, jeres Fie

damn

OMG3