Vælg en side

Sødeste, dejligste læsere – Så er jeg endelig tilbage på tasterne. Imorgen flyver vi hjem til Danmark efter 3 uger hvor jeg har rejst både til London og Milano. Ugerne er gået hurtige, jeg er vokset som person og har lært en masse. Når jeg rejser mærker jeg altid mig selv vokse som person, hvilket måske kan lyde lidt sjovt… Jeg har sgu’ altid været lidt af en tryghedsnarkoman, en planlægger og en mor/fars pige. Der er ikke en eneste gang hvor jeg rejser hvor hjemveen ikke slår ind, men der er jeg altid god til at holde mig sammen og klare mig selv, hvilket er så vigtig en evne at have og specielt når man snart fylder 20. Jeg har mødt så mange mennesker, grint til maven gik i kramper, smagt en helvedes masse udenlandsk mad og drukket gode bobler som hvis mit liv var et eventyr. Jeg har oplevet de vildeste ting, som slet ikke kan sættes ord for her på bloggen og jeg må sige at jeg er så lykkelig for det liv jeg selv har designet, som jeg kan lide at kalde det… Folk siger altid til mig de ville ønske de kunne gøre som mig, bare smide skolen væk, iværksætte deres eget og rejse kloden rundt og det sjove er jo at ALLE kan. Jeg har aldrig været mere priviligeret end andre unge, jeg har bare taget et stort spring som alle omkring mig var uforstående overfor, men nu siger de alle de ønsker mit liv. Når dagende bliver mørke husker jeg mig selv på hvor heldig jeg er at have den personlighed jeg har – Spontan, livsglad og med høj arbejdsmoral som giver mig muligheden for at rejse. Milano var fantastsik.


fie laursen
fie laursenfie laursenfie laursenfie laursenfie laursen