Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Skønneste piger, så blev det sgu’ Søndag… Jeg har haft en afslappende weekend sammen med min familie, det er så dejligt at være hjemme efter 3 ugers rejse. Idag har jeg haft en rigtig Søndag, spist tomatsuppe fra sengen og set min nye yndlings serie færdigt, den hedder United States Of Tara og er på Viaplay.. Nu sidder jeg og online shopper og tænkte lige at dele lidt inspiration med jer! Det er her mine Søndags ønsker.. Hvad er jeres?

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER

Untitled #94

I skulle selvfølgelig heller ikke snydes for et par rabatkoder!

Stylepit.dk Koden BLOG30DKSN giver 30% rabat på sneakers til kvinder. Gælder ugen ud!
Boozt.com Koden 2SAVE giver 300 kroner rabat, når du handler for min. 1.399 kroner. Gælder kun i dag!

Aller øverst på min ønskeliste pt er Saint Laurent! Jeg er blevet så forelsket i mærket og specielt de fine tasker. Det er klart at min næste taske investering bliver en Saint Laurent taske og så en af disse nedenfor. Skal helt sikkert eje en fin clutch, måske i beige.

1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER

Untitled #95

OMG3

 Mange unge mennesker er rigtig bange for at investere. De har ikke lært det i skolen, og hvis deres forældre ikke er uddannet indenfor bankverdenen – Så kan det hurtigt blive rigtig svært. Når vi kigger på nettet, så kan her være rigtig mange muligheder. Når du går ind i en bank, så er der også mulighed for at lave nogle investering. Bank damen vil oftest fortælle dig at du kan investere her ( eller lign ) banker. Dog vil bank damen højst sandsynlig gøre alt hvad hun kan, for at du investerer i netop deres bank. I en global verden med så mange muligheder, forstår vi udmærket godt at unge mennesker kan være forvirrende eller bekymrede for at investere. For hvad er den rigtige måde? Og hvilken måde kan være farlig? Det eneste som vi alle ved, er at dem i banken ved lige så lidt om hvad der sker den kommende dag – som du og jeg. Og det er også selvom de har været i bankverdenen i 30 år. Ingen kan forudsige hvad der sker i morgen.