Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links

Hey bloggen! Mange af jer spørger ind til penge, hvordan man kan tjene lette og hurtige penge og det tænkte jeg lige at tippe jer om .. Jeg lever af blog/Youtube men ved siden af er jeg også på Eovendo, som er en gratis tilbudsportal, hvor man får penge for at være aktiv. Jo mere aktiv du er, jo mere kan du tjene derpå. Man kan tjene penge på at udnytte gode tilbud, deltage i konkurrencer, skrabe skrabespil, tilmelde nyhedsbreve, besvare spørgeskemaet, se reklamefilm og meget mere. Man får penge for alt, hvad man gør! Man kan vælge at få sine penge som gavekort, donationer eller kontant. Som i kan se har jeg valgt at få kontant, ha ha! Dette er ikke for at blære mig eller tørre penge i fjæset på folk, men mere for at vise jer hvad man kan tjene hvis bare man gider .. Eovendo er en fantastisk let måde at tjene penge på og så kan ALLE gøre det! Det er en fin måde for ekstra lommepenge ved siden af ens job .. 😉  Tilmeld jer HER.

fie laursen

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21