Vælg en side

Årh hvor jeg bobler af glæde og en smule tømmermænd idag, hehe … Igår inviterede lidt af min italienske familie os ud og spise på en lækker Japansk restaurant men inden da ramte vi en sød bar i indre by. Det er ikke tit jeg får min italienske familie at se, da jeg jo rejser meget og når de ofte er på besøg så er jeg ikke hjemme, så det var rigtig dejligt at få dem af se igen. Vi grinte uafbrudt og havde det så skide sjovt! Jeg fik ikke taget så mange billeder, da vi faktisk hyggede os så meget at det blev “glemt”, men her er et par stykker. Gina og jeg havde drukket 2 gode flasker hvid vin inden da, så vi er sgu’ tømmermændsramt efter de flere mojitos, vin og Japanske snaps vi smagte. Elsker, elsker, elsker min italienske kusine og moster! Jeg er så heldig.


fie laursen
fie laursen fie laursen IMG_4582 IMG_4594