Vælg en side

Aftenen slutter jeg af med et smil på mine læber, takket være jer. Jeg vil starte ud med at fortælle jer hvor meget jeres støtte har en betydning for mit liv, mine følelser og min udvikling. Jeg er beriget med klodens mest omsorgsfulde, forstående mennesker og for det er jeg taknemlig. I aften var jeg i Go’ Aften Danmark på TV2 for at snakke om ‘Min Ærlighed’, Jes Dorph var værten, hvilket gjorde det hele en tand lettere og mere afslappende. Han er en god vært. Jeg havde aldrig troet på at blive taget så godt imod og forstået. I er nogle gode mennesker og jeg synes det er smukt, sejt og fantastisk at i giver mig en chance trods at jeg ikke har haft helt ren mel i posen. Jeg glæder mig til at i skal lærer mig at kende og til at i skal følge mig videre på mit nye, ægte eventyr. Kys jeres Fie

fie laursen

affiliateShop the look!