Vælg en side

Hey bloggen! Jeg har længe gået og tænkt på at blive Daily livestreamer inde på Younow, hvor jeg jo har mine livestreams hvor jeg snakker med jer – På det seneste har jeg lavet en livestream om ugen og det var givet god pote, både at jeg har haft god kontakt til jer, steget i nye følgere fra udlandet og så er der en knap der hedder “tip” hvor at ens seere kan donerer og støtte en. Jeg har besluttet mig at jeg vil livestreame hver dag eller hver anden dag, vi får at se – Der er jo også dage hvor man kan have det dårligt, men ellers er planen hver dag! Så hvis i har lyst til at følge med, så kan i downloade appen på jeres iPhone eller se med fra computeren.. Hvis i trykker “fan” eller følg, så kan i følge med i min livestream kanal og få en notifikation når jeg går live 🙂 Tak for i følger med og stor tak til jer som har doneret i de seneste livestreams, det betyder blot jeg kan livestreame endnu mere (da så ikke behøver logge af for andet arbejde!). Kys!


fie laursen

www.younow.com/fiececilia

fie laursen


1. HER, 2. HER

Untitled #124

 

affiliate