Vælg en side

Kære læsere. I 5 år har jeg siddet bag tasterne med både op- og nedture. I har fulgt mig og støttet mig igennem de slag, jeg har fået – de slag, jeg selv har sørget for at få. Jeg har i mange måneder gået med tanken om at smide kortene på bordet, give slip på facaden og stoppe det cirkus, jeg havde stablet på benene. Jeg er opvokset på sociale medier. Jeg har levet af dem, siden jeg var 15 år gammel. I dag er der få dage til,  jeg fylder 20 år og det er på tide, at jeg fik ordnet situationen og fortalt folk sandheden. Jeg startede hele dette univers, da jeg for første gang som 16 årig oplevede en høj løn komme ind ad døren. Det betød, at jeg fik blod på tanden – Jeg gik fra at være mobbeoffer til pludseligt at mærke at have en stor magt, når det kom til min mening og til penge. Alle ville være venner med mig og af de forkerte grunde. De ville være venner med hende, der ramte aviserne og hende, der kunne betale for dem og låne dem penge. Jeg vidste, at jeg blev udnyttet, men lod det ske, fordi jeg endelig havde fundet mig nogle venner.

fie laursen

Da jeg fyldte 17 år var det ikke bare blod på tanden, jeg havde fået, det var et rush i hele min krop, der blev magtliderlig og pengegrådig. Jeg ville have alt. Jeg manipulerede hele situationen, der startede fra at være meget få modstandere til tusinde modstandere af det image, jeg havde sat på ‘Fie Laursen’. Jeg så, at med modstandere af en, så ville ens omtale aldrig dø og så ville jeg blive ved med at hive en god sjat moneter ind hver måned. Jeg valgte at leve mit liv efter, hvad der kunne pisse folk af og jeg skabte et image, som skreg ud som en pige, som gjorde præcist det ingen andre gjorde. Alle mine ord og alle mine valg blev taget af forretningsmæssige årsager, jeg tænkte økonomisk og jeg tænkte at opbygge en opsparing, for så at flytte til et andet land og skifte mit navn. Ja, det var planen. En plan jeg ikke vil holde mig til, fordi det med tiden har knust mig gevaldigt og jeg har fået det dårligt inden i. Jeg havde altid troet, at penge kunne gøre en lykkelig, men det er bestemt ikke sandheden. I min optik er lykke, at kunne være sig selv, at være omgivet af ærlige og kærlige mennesker som elsker en, ligesom lykke er, at følge sine drømme. Jeg har kørt på at uddannelse er noget bras, at det ikke er noget, jeg ønsker, men det er det bestemt. Jeg har altid haft en indre iværksætter i mig, hvilket var derfor, jeg startede mit brand ‘Fie Laursen’ og gravede mig frem til mulighederne for at tjene penge på kendisstatus. Jeg har altid haft uddannelse som en prioritet og det er noget, jeg skal. Min drøm er at starte på handelsskole, iværksætterlinjen på et tidspunkt.

Jeg er afklaret med, at min løn vil gå gevaldigt meget ned, da jeg ikke er en dramatisk person til dagligt og der sker sgu’ ikke det store i mit liv. Alle mine historier er kommet fra noget, som er sket og så har jeg overdramatiseret det, så folk ville læse om det og snakke om det. Jeg har aldrig løjet om noget, som kunne gøre, at folk blev bekymrede for mig eller noget alvorligt. Det har været lidt overdramatisering på mine virkelige historier. Sygdomme, indlæggelser, sociopat ekskæreste og stalker har været sandheden. Jeg har også været gravid og jeg har mistet mit barn ved en spontan abort. Jeg har også været i Canada, men ikke for at møde Drake’s manager, men for at besøge min ekskæreste og hans familie, som havde et hus i Canada. Der var problemer med at blive lukket ind, hvilket jeg ikke ønsker at snakke om, men bare understrege den historie var en ud af mange, der blev overdramatiseret.

fie laursen

Jeg har længe forsøgt, at huske mig selv på, at det var midlertidigt. Det var finansielt og at jeg var klog, når det kom til at stable et brand på benene, en forretning som jeg så mit navn og gjorde mit navn til. Jeg har ikke fortrudt, at jeg har lavet Reality TV, ligesom jeg ikke har fortrudt, at jeg har været fremme i medierne. For det har skabt mig som person og jeg har lært meget af disse år. Jeg har fortrudt, at jeg ikke har vist mine sande farver og lige nu kunne jeg være foruden alt, bare jeg kunne rense mit navn og starte forfra. Jeg kender til mange personer, som forsøger at lave en ‘Fie Laursen’, lyve, skabe drama målrettet for at tjene penge og skabe et navn for sig selv og mit råd til dem er, at de skal stoppe op, tænke sig om og spørge sig selv, om det er det værd, for det synes jeg ikke, det har været.

Jeg har en stor skam i min krop over min opførsel og mit ordforråd til andre kendisser, men når folk startede en lille beef, så tænkte jeg, at hvis jeg startede en tornado, så kunne jeg grine hele vejen til banken. De sidste måneder har været svære for mig, da jeg var sammen med min ekskæreste og jeg blev gravid. Det ændrede mig gevaldigt og faktisk vil jeg sige, at jeg i den periode var mig selv, jeg gav slip og håbede, folk bare ville acceptere det og ikke spørge, hvad ændringen var. Mange bemærkede en modenhed og en forsigtighed, der ikke var set i mit navn før, da jeg er kendt for ballade.

Min plan er, at fortsætte med at blogge, lave videoer og lave TV – men på en ny måde. Jeg vil have mig selv med. Jeg havde mit eget TV program på vej, som producenten har aflyst nu, da jeg jo ikke er hende med det vilde liv og så har jeg selv valgt at springe fra et andet TV program, jeg havde sagt ja til, da det ikke er noget jeg kan stå inde for. Jeg har sagt nej til mange ting i dag og det har været en lettelse for mig. Jeg er afklaret med det er mange penge, jeg går glip af, men nu vil jeg have mig selv med og kunne se mig selv i øjnene.

Der er mange menneske, som jeg skriver til med undskyldinger for min opførsel og det er noget jeg har ventet på at kunne gøre længe – Penge er ikke alt, det er ikke lykke og det er vigtigt at stoppe sig selv og huske sig selv på ydmyghed og at sine medmennesker også har følelser. Det er ikke værd at smide hårde ord ud for en artikel, der kan give en ny taske. Når det så er sagt, så glæder jeg mig til, at I skal lære mig at kende og så håber jeg ikke, I bliver skuffede 😉

Tak for alt, kære læsere!