Vælg en side

Hvis der er noget jeg har lært af mine 5 år som blogger og offentligt person så er det at det er fandens tabubelagt at snakke højt om sine drømme og sine mål. Der rammer janteloven sgu’ hårdt og folk kan ikke lide det, hvilket gør at jeg fucking elsker det. Hvis der er noget jeg finder mest underholdene så er det at pisse folk af der har alt for stramme sko på… Jeg har mange drømme og så er de også de helt store af slagsen, jeg har også altid haft forældre som fortalte mig at jeg kunne få dem alle i opfylde – hvilket har resulteret i at jeg er blevet en pige med stor kampgejst, styrke og selvtillid. Jeg har sagt fuck skolen, rejst verdenen rundt og opbygget en stabil og flot karriere i en alder af 19 år og det er jeg stolt af. Så fucking stolt over. Nøj, hvor sidder mange og bliver arrige over dette indlæg og hvor jeg fucking elsker det. Jeg ved det her kun er starten og at det ingen ende har, for det hele handler om styrke og selvtillid og det har jeg nok af til at dele ud til et fyldt stadium. Idag fik jeg lyst til at skrive lidt om drømme, netop fordi vi alle har dem og det er det der får mig op om morgenen OG holder mig vågen om natten… Derfor vil jeg dele nogle af mine drømme med jer! Hvem ved? Måske kan i relatere til dem? Dette er et indlæg ud af mange der kommer om drømme. Lad os nedbryde den Jantelov og åbne op. Det er okay at drømme og det er endnu mere okay at opfylde sine drømme.fie laursenStarte min egen virksomhed – Det er nok et af mine største ønsker for min fremtid, det er ikke noget jeg vil establerer i denne unge alder da det lige nu, for mig handler om at opbygge et navn og leve af de socialemedier + TV. Men jeg ser mig selv slå mig ned som voksen med min egen virksomhed, en webshop eller en butikskæde. Tanken om at sætte andre mennesker i arbejde, være chefen og starte mit helt eget fra bunden har jeg altid brændt for.

Være med i Vild Med Dans – Kom nu, for fanden har vi ikke alle drømt om det? Fra da jeg var en bette tredje klasse har jeg siddet klistret op af skærmen med hele familien og drømt mig ind i at jeg dansede i de flotte prinsesse kjoler. Engang sagde jeg til min mor “Jeg bliver kendt så jeg kan være med i Vild med Dans”, hun smilte og sagde at det tvivlede hun ikke et sekund på. Min drøm er at jeg er med i programmet imens min skønne mormor er her så hun kan se mig i noget mere fornuftigt end Paradise, ha!

Udgiv min egen parfume – Og her har i nok min aller største lille pige drøm, nemlig at udgive min egen parfume… Da jeg var yngre og jeg så op til kvinder som Britney Spears og Paris Hilton duftede jeg altid af deres parfumer og drømte om at når jeg en dag blev kendt så skulle jeg bestemt også lave min egen parfume. Duften ville være sød som skumfiduser.

Skabe en familie – Det er ikke nogen hemmelighed at jeg har drømmen om en kærnefamilie, at finde manden min og sætte mindst 3 børn til verdenen. Min familie er ufatteligt tætte og jeg ønsker bestemt at have dette bånd resten af livet og så få rollen for mine kommende børn som mine forældre har haft for mig. Den evige støtte, sammenhold og kærlighed vil altid være min største drøm at have forevigt og bygge videre.

Være med i Melodi Grand Prix – Som i ved er sang min største passion i livet, jeg synger hvert sekund af dagen og selvfølgelig har jeg også drømmen om at deltage i Melodi Grand Prix. Hver gang de sender det tænker jeg “Hvorfor fanden meldte jeg mig ikke?”, ha! Der skal nok komme en dag og så kan det være nogle af jer vil huske på dette indlæg.

Forside i M! – I know, hvad fuck? tænker i nok… Jeg har nogle vildt blandede drømme og dette er altså en af dem. Jeg drømmer bestemt ikke om en overdrevet fræk og porno agtig forside, men en lettere classy og fin forside i hvidt undertøj. Jeg er ikke bleg for at vise min krop og jeg synes det er synd at vi skal seksualiserer nøgenhed og se ned på piger som tør vise sig frem i undertøj og bikini. Det er klart på min bucketlist at springe lidt ud af min comfort zone og finde min indre M! frem, hehe.

Hvad drømmer i om?