Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Hey bloggen! som i har set så hev jeg drengene med ud og spise burgere idag og det var så hyggeligt! Jeg har længe hørt folk snakke om Shakedown som jo er det nye hit inden for Burger og Shakes så jeg var rigtig spændt på at prøve det, hvilket resulterede i den lækreste smagsoplevelse og vi skal allerede tilbage på Shakedown imorgen hvor vi har booket bord inden vi skal i byen og feste .. Jeg spiste en classic hvor drengene hoppede over i det større og fik sig en kæmpe burger! De havde et hav af Shakes så vi bestilte en masse forskellige, dog må jeg indrømme min yndlings var Oreo. Mhhm! det er såå lækkert ..

Jeg har fået lov at udlodde 5 gavekort a 2 personer til restauranten (Ét gavekort indeholder 2 valgfrie burgere + 2 valgfrie shakes). I kan vinde ved at like Shakedown på facebook lige HER og kommenterer dette indlæg. Good luck! x Kys, jeres fie

IMG_5342
IMG_5355 IMG_5357 IMG_5359 IMG_5363 IMG_5370 IMG_5375 IMG_5378