Vælg en side

Indlægget er ikke sponsoreret eller betalt, men skrevet som velgørenhed.


Vi lever i en verden hvor vi mennesker har en stemme og det har dyrene ikke, heldigvis er der gode mennesker i denne verden og dem jeg vil fortælle jer om at Rescued Paws Spain som jeg har kendt til i et par måneder nu og har fortalt jer om før. De er en frivillig organisation som faktisk er startet er Danskere og derfor kom jeg i kontakt med dem, hørte om dem og valgte at støtte dem og bakke dem op. De er bosat i Spanien hvor der desværre er mange hunde som bliver efterladt på gaden, smidt i kasser og efterladt til døden uden en tanke skænket af tidligere ejere… Det er en forfærdelig verden vi lever i og uskyldige dyr bliver kastet for døden. Det knuser mit hjerte og se. Jeg planlægger en rejse ned til dem, hvor jeg vil hjælpe til hvor jeg kan og dele en masse hunde med jer, som jeg håber kan give jer lysten til at adoptere en. De har mange hunde som er kastet for døden, som de har reddet, passet på og svøbt i kærlighed, kys og kram og det er mennesker som dem jeg ønsker at støtte, mennesker jeg har stor respekt for. Personligt er jeg så ked af jeg ikke kan tage en hund til mig, da jeg allerede har 2 chihuahua’er… Men jeg skal ihvertfald ned og swipe kreditkortet efter en masse hundemad, legetøj og hvad de nu ellers har brug for, når jeg kommer på besøg. Se dem lige? Mit hjerte smelter og jeg ville ønske jeg kunne have dem alle boende, så jeg kunne passe på dem og give dem evig kærlighed. Hundende kan blive flyve til deres kommende hjem, hvis nogle af jer adoptere.

rescuedpaws2


Der er mange hunde som har brug for et hjem og nogle af dem er disse tre hvalpe som blev fundet den anden dag i Spanien, de var blevet efterladt i en kasse og deres navne er Sam, Sunny og Stef. De er små hunde som ikke vokser sig store og så er de 2 måneder gamle, så de kan ikke rejse ud fra Spanien før om 2 måneder, når de er fyldt 4 måneder. Det er groft og umennskeligt at de er blevet efterladt i en kasse, det skære i mit hjerte og jeg håber at dette opslag når ud til en der vil tage en hvalp eller flere til sig. De fortjener et forevigt hjem fyldt med kærlighed. Hvis det ikke havde været for Rescued Paws Spain… Så tør jeg slet ikke tænke på hvad der ville være sket. 🙁

I kan like Rescued Paws Spain på facebook HER og følge med i deres seje arbejde!


sam
Støt Rescued Paws Spain ved at donerer til dem!


Bank: banco sabadell
ES4100810552970001895894
Bic= BSABESBB

Paypall: rescuedpawsspain@gmail.com


rescuedpaws1