Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Så blev det min yndlings dag på måneden, nemlig den dag hvor jeg fik min månedlige Goodiebox – Til jer der ikke ved hvad det er så er det et månedligt abonnent hvor jeg hver måned får sendt en kasse beauty produkter hjem til kun 159.- kr, så det er en vildt billig pris for alle de lækre produkter man får. Jeg har allerede brugt Eye roll on da jeg længe har tænkt at købe en, den har allerede gjort fremskridt for mine trætte øjne, så jeg skal klart ned og købe mig en. Den koster 149.- kr normalt. Så har jeg også fået brugt Garnier Respons Body Oil, da jeg havde tør hud og den har gjort mig blød som en baby numse, ha ha! I kan starte jeres Goodiebox abonnent lige HER.

GARNIER RESPONS BODY OIL, NICKA K HYDRO LIPSTICK, PERFUME POD ATOMIZER, DOVE ADVANCED HAIR SERIES, DEPEND 02 DIP-IN NEGLELAK-FJERNER, IROHA DEEP REPAIR FOOT SOCKS, COMPEED VABELPLASTER, ETRE BELLE GOLDEN SKIN CAVIAR EYE ROLL ON

fie laursen goodiebox