Vælg en side

Hvis i havde spurgt mig for et år siden havde jeg rystet på hovedet og lavet et kvalmende ansigtudtryk når der blev sagt “Roskilde festival” men nu har jeg sgu’ bestilt mine første Roskilde billetter! Før i tiden har jeg nok været en åndsvag medløber uden selvstændig tankekraft og derfor påvirkede det mig meget at min vennekreds var så meget imod Roskilde og snakkede om festivalen som hvis jeg skulle blive voldtaget, tisset på eller kidnappet .. haha! Med tiden i at jeg er blevet ældre er jeg også mere åben og derfor glæder jeg mig til at opleve det. Jeg har købt biletter med en stor gruppe veninder og så laver vi vores egen pige camp, så det skal nok blive hyggeligt! Nogle af pigerne har prøvet det før, så det er meget rart da jeg selv er lidt spændt og nervøs, for jeg aner slet ikke hvad jeg er ved at gå ind til! Jeg har besluttet at jeg skal have hele Roskilde oplevelsen og derfor bliver vi der i alle dage, jeg pakker ingen makeup eller noget værdigfuldt. Hvad med bloggen? Den får sig en lille pause hvor der kun kommer planlagte indlæg op men efterfølgende vil jeg selvfølgelig dele mine billeder fra vores Roskilde tur. Jeg er sgu’ spændt! Nogle der kan anbefale en god pakkeliste? 😉 Modtages med smæk kys!

fie laursen