Vælg en side

Puhaaa, hvor er jeg en træt lille mus iaften. Idag har været en lang dag. Jeg vågnede imorges klokken 7.45 som altid, lavede morgenmad, satte mig til at redigere min vlog, bloggede, svarede mails og pakkede lidt salebyfie pakker. Klokken 10 havde jeg et møde i indre by hos mit bog forlag hvor vi snakkede nærmere om min bog, det jeg havde skrevet nu og i hvilken retning vi ønskede at ramme med bogen og det satte en stor inspiration igang i mig, så i nat skal jeg igang med at skrive igen. Det er sjovt, som jeg næsten kun kan skrive godt om natten. Der er noget over at alle sover og jeg er vågen. Boris har været min helt egen superman og kørt mig rundt, da jeg endnu ikke har fået fuldført mit kørekort, hvilket jeg snart skal. Efter bog mødet hoppede vi på en kort shopping tur da vi skulle købe en fodbold og andet der er godt at have om sommeren. Så spiste vi Nachos på Vivaldi, kørte hjem og arbejdede begge 1 time hver og så kørte vi igen imod byen da jeg skulle deltage i et indslag på Aftenshowet. Det kan i se lige HER. Så I med? Kys og kram, jeres Fie

fie laursen fie laursen fie laursen aftenshowet
foto: @borislaursen