Vælg en side

Jeg har tilbragt den bedste uge i Dubai og trods der har været lidt blogging så har jeg nydt den og skabt en masse uforglemmelige minder. I min nye start har jeg valgt at blogge når jeg har lyst og kun at dele de ting som jeg føler jeg har lyst til at dele, da det er vigtigt for mig at have mig selv med og ikke gøre det der vil give visninger og gode honorarer, hvilket jeg er nød til at sige fordi jeg har fået mange ‘klager’ for ikke at passe bloggen som jeg plejer, men sådan er det nu og det håber jeg at i forstår. Jeg er netop landet i Danmark idag og derfor tænkte jeg at samle et par billeder fra Dubai og dele med jer. Jeg rejser til Los Angeles om 2 dage, så jeg skal have gang i vaskemaskinen og pakket om igen. Vi har mødt så mange mennesker i Dubai og skabt nye venskaber/kontakter hvilket er så fedt, da vi jo tog afsted helt ‘nye’ og ikke kendte et øje. Jeg synes folk er så søde i Dubai og det er mere sikkert end hvad folk nu siger! Kan klart anbefales at rejse til… 🙂 Kys og kram jeres fie

Vores venner bor i dette Penthouse og der skal vi måske flytte hen næste gang vi skal til Dubai!

fie laursenfie laursenfie laursen

Vi tilbragte meget tid her, hvor vi solede os, hørte musik og slappede af med den smukkeste udsigt.
fie laursen

Og så kom dagen hvor vi selvfølgelig lejede en Yacht, mine gode venner der har en masse kontakter så det blev arranget rigtig godt og det var så fed en oplevelse. Vi sejlede rundt med den smukkeste udsigt, det kan slet ikke beskrives godt nok… Alle bør sejle igennem Dubai på denne måde. Wauw!

fie laursen fie laursen fie laursen fie laursen