Vælg en side

Status på livet er at jeg har bestilt en spontan rejse til Dubai sammen med min veninde Sine og vi rejser allerede imorgen! Vi havde længe snakket om at rejse afsted sammen, det blev så rykket fordi at jeg valgte at rejse til LA, men så blev vi enige om vi bare kunne tage 5 dage i Dubai og så rejser jeg direkte til LA når vi lander i Danmark.. Ha ha, eller jeg når lige hjem og vende kufferten. Jeg har aldrig været i Dubai før men har altid været fascineret af miljøet med alle de hurtige biler, store bygninger, fine butikker og festglade mennesker. Jeg har ikke et stort bekendskab til folk i Dubai men jeg glæder mig til at skabe en masse nye kontakter i et nyt land, der er intet bedre end at møde nye mennesker så det bliver sjovt at rejse afsted med min veninde og starte på bar bund igen. Normalt når jeg rejser til et land har jeg mange bekendskaber og har et stort overblik over byen, menneskerne og hvad der skal ske men denne gang er vi sgu’ de nye piger i gården, ha! Jeg glæder mig helt vildt 🙂 Er der noget vi bare SKAL se? Lige nu står planerne på en masse tanning, drinks og danseri!


fie laursen
fie laursen fie laursen fie laursen