Vælg en side

Så er jeg landet i LA og er kommet til tasterne.. Jeg havde glemt min macbook oplader så jeg måtte ned i Apple butikken og købe mig en ny og så skal jeg også have købt en ny oplader til mit kamera, da den her ikke virker. Det er lidt svært at være blogger, ha ha! Jeg tilbragte dagen igår sådan her… Og så var jeg også til fest om aftenen hos min veninde som havde fødselsdag og det var rigtig sjovt! Mødte både gamle venner og en masse nye, det var en god aften! Sean og jeg kom hjem ved 2 tiden og så faldte jeg i søvn med det samme.. Har tilbragt meget tid med pigerne igår, først var jeg ude og hike med Toni og bagefter mødtes jeg op med Daphne som er min bedsteveninde her, vi var ude og shoppe, spise og havde mange måneders gossip at indhente. Her er lidt billeder! xx Kys jeres Fie

IMG_8426 IMG_8436 IMG_8438 IMG_8444 IMG_8448 IMG_8459 IMG_8460 IMG_8463