Vælg en side

Sponsoreret – Indeholder reklame links


Så blev det den tid på måneden hvor jeg modtog min Goodiebox og selvfølgelig skal jeg dele den med jer som inspiration til jer der går og leger med tanken om at starte et abonnent. I kan se de tidligere Goodiebox’ lige HER for endnu mere inspiration. Jeg har været med på mit abonnent i flere år nu, hvilket er helt vildt at tænke og jeg vil klart sige at det er pengene værd. Det koster 159.- kr om måneden for sådan et box fyldt med forskellige beauty produkter og i kan starte jeres abonnent lige HER. De har faktisk også en shop hvor i kan købe nogle af de produkter man får med i deres boxe.  I denne måned var min favorit helt klart de fine Deowipes, det er aldrig noget jeg har hørt om før men jeg prøvede dem lige og de var så gode. Nu rejser jeg meget og når jeg rejser hader jeg hygiejnen og at jeg føler mig så uren efter en lang flyvetur, så de her skal blive min Travel Buddy når jeg imorgen flyver til LA. Håber i kunne bruge indlægget som mere inspiration 😉 Vi blogges snart ved. Kys fie

fie laursen goodieboxfie laursen goodieboxfie laursen goodiebox

HER 
hay