Vælg en side

Valget er taget… Jeg har besluttet mig at flytte til LA. Jeg har før boet her men den længste tid jeg har boet her har været i 4 måneder, dog uden egen lejlighed men et gæsteværelse hos min gode veninde. Jeg har været her i 3 dage og en stor lykke og frihed har ramt mig, jeg kan mærke at jeg har savnet LA og at det er på tide at tage springet. Det skulle være svært at få et VISA, altså en tilladelse for at flytte ind i landet så jeg håber at have heldet med mig. Jeg har fundet en rigtig flot 3 værelses lejlighed i et godt område hvor der er adgang til pool og træningscenter, så er det også et sikkert område med vagter hvilket gør jeg ville føle mig sikker i at tage springet om at flytte hjemmefra og så til et andet land. Jeg har opbygget mange gode venner og kontakter så det ville være nemt for mig at falde helt til og føle mig hjemme. Det er rigtig dyrt at bo i LA så derfor skal jeg også arbejde endnu hårdere men jeg tror at det bliver en god måde for mig at udvikle mig som person, blive mere ansvarlig og komme op til nogle faste tider. Jeg rejser hjem om en uges tid og så skal jeg have undersøgt alt, søgt om VISA og så snart jeg er godkendt så rejser jeg… Indtil da sætter jeg en masse ting til salg, jeg har tanken om at sælge alt mit tøj og købe nyt herovre, da jeg umuligt kan have meget med herover og jeg tænker en ny start ville være god for mig. Jeg drømmer om at indrette lejligheden med et kontor, walk in closet og mit soveværelse. Det bliver en drøm der går i opfyldelse når jeg skal møblere mit helt eget hjem! Jeg er spændt på det hele og vil selvfølgelig holde jer opdaterede! xx Kryds fingre for mig!

fie laursen fie laursen

sponsoreret-indlaeg

Når man skal til at flytte ud, så er det ikke altid fordi, at det er helt billigt. Der er selvfølgelig en hel del udgifter omkring det, som man ikke altid lige kan holde styr på i starten. Det er blandt andet et indskud, der skal betales helt til at starte med. Det er ofte ret dyrt, så man kan godt ende med at skulle låne penge. Hvis man især flytter til udlandet, så er det heller ikke fordi, at det er helt billigt. At flytte til en stor by som Los Angeles vil især være noget, der tager godt og grundigt på pengepungen.

Man skal derfor have godt styr på sin økonomi og et overblik over, hvad der skal bruges penge på, når man står og skal flytte. Det kan nemlig godt blive uoverskueligt, hvis man mangler penge men ikke er sikker på, hvad de egentlig skal bruges på. Lån 10000 kroner og få en god start til en lejlighed, hvor man kan betale en del af indskuddet eller få nogle ordentlige flybilletter til det land, som man flytter til. Det er en rigtig god idé, da man så ikke i rigtig lang tid bare skal vente og spare op, da det kan tage rigtig lang tid.