Vælg en side

Så er vi landet i Dubai eller faktisk så landede vi igår aftes, vi havde den vildeste flyvetur som jeg har glædet mig til at fortælle jer om! Vi havde købt Economy biletterne fordi det var det billigeste og da vi skal bo på et ret dyrt hotel i en hel uge var det mest fornuftigt, vi var meget overskraskede over hvor lækre sæderne var samt vi kunne se utallige film, oplade telefoner og fik serveret god mad. Vi bestilte en del af de små flasker vin da vi ville fulde os lidt på vejen, efter et par flasker faldt vi i god snak med dem der arbejdede der og de hev os op i baren ved First Class, vi fik lov at feste i baren og derefter tilbød de at opgradere vores billetterne så vi fik sæder ved First Class, helt gratis! Jeg er slet ikke typen der vil bruge penge på sæder til 50.000 kr og det er Sine heller ikke, så vi synes det var mega vildt at vi fik de pladser, kunne ligge ned og hygge os sådan!

FIE LAURSEN FIE LAURSEN

 Efter vi landede mødtes vi hurtigt med folk, vi har fået så mange nye venner her på hotellet og vi skal bestemt også ses med dem i de kommende dage. De er et hold der arbejder sammen, blandet imellem Svenskere, Nordmænd, Englændere og Amerikanere… Og så har vi os – Danskerne!  Det er sgu’ meget sjovt 🙂 De har den lækreste buffet på hotellet, nam nam!

IMG_7952 IMG_7953 IMG_7954 IMG_7959

Jeg må indrømme vi vågnede ret sent og derfor blev det ikke til morgenmad men en god  blanding af muslinger, oliven, salat og brød. Imorgen er planen dog at komme op tidligt, spise morgenmad buffet, sole os og komme ud og se Dubai. Iaften er vi inviteret til middag med andre gæster fra hotellet, så det ser vi frem til!

IMG_7964

Og på første dagen fik vi set det flotteste Penthouse Mansion jeg har set i mit liv og jeg har set mange i Los Angeles men dette var helt unikt og smukt med den vildeste udsigt. De gæster vi har mødt bor her på hotellet fordi at deres Penthouse Mansion er ved at blive gjort klar, møbler skal flyttes ind osv. Idag inviterede de os ud på en rundvisning og jeg har filmet en Vlog som kommer op så snart jeg har fået den redigeret! Det var sååååå smukt og vi er inviteret herover når det er gjort klar.

FIE LAURSEN FIE LAURSEN

Dette er så Penthouse på hotellet vi bor på. Vi bor her dog ikke, det er vores nye ven her!

IMG_7988 IMG_7990 FIE LAURSEN FIE LAURSEN IMG_8071 FIE LAURSEN FIE LAURSEN